Eén van de onderdelen van een professioneel horeca-ondernemingsplan is de financiële paragraaf. Het beoogde concept moet goed doorgerekend te zijn. Zo weet u zelf wat de budgetten zijn en kunt u de voortgang goed in de gaten houden, en tegelijk is het belangrijke informatie voor een beoogd financier. Een goed uitgewerkt financieel plan is daarom essentieel voor iedere horecazaak. Niet de gewenste uitkomst bepaalt de financiële paragraaf, maar de eerlijke en realistische input bepaalt of het plan haalbaar is. Wij maken een realistische inschatting van de verwachte omzet en de totale kosten en houden rekening met tegenvallende scenario’s.
Zo komen we tot een eerlijke onderbouwing en kan er een heldere strategie worden opgesteld per scenario. Ieder financieel plan bestaat uit een aantal vaste onderdelen: investeringsplan, financieringsplan, exploitatiebegroting en liquiditeitsprognose.
BanBarRes biedt ook de mogelijkheid om zonder een volledig ondernemersplan af te nemen, tegen scherpe tarieven uw horeca-ondernemingsplan financieel te laten uitwerken. Voor slechts € 395,00 wordt uw ondernemingsplan doorgerekend en heeft u een goed inzicht in door de professionele prognoses.